Labo voor ijking, kalibratie en herstelling

Onze aandeelhouder

VigotecAkatherm behoort tot de grootste kunststofverwerker ter wereld: Aliaxis. De groep Aliaxis is het resultaat van een reeks fusies en overnames in de kunststoffensector.
Vandaag telt Aliaxis 150 bedrijven in meer dan 100 landen. Wereldwijd werken meer dan 15.000 mensen bij Aliaxis. Aliaxis wil blijven innoveren op het gebied van kunststof leidingsystemen voor het transport van vloeistoffen. De voornaamste markten zijn de bouwsector, de industrie en de publieke sector.

Opleiding

Ons bedrijf

VigotecAkatherm is het resultaat van een fusie tussen VIGOTEC nv en AKATHERM nv (in 2002). Wij zijn leverancier van kunststofproducten (eigen productie en verdeling Aliaxis producten) en leveren aan nutsbedrijven, aannemers en technische groothandels in BelgiŽ. Naast de verdeling van buizen, fittingen en gereedschappen (met service) beschikken we over een atelier voor prefab en grote tanks. De firma situeert zich in domeinen van utiliteitsbouw (gas, water en riolering) alsook sanitair en industrie, met een nevenactiviteit voor PBM's in de divisie Vigotec Safety.