Labo voor ijking, kalibratie en herstelling

Gereedschappen zoals lastoestellen, schrapers of gasdetectoren, worden nooit verkocht zonder service. Ons (mobiel) laboratorium garandeert een snelle herstelling van de verkochte gereedschappen. Ook het ijken van gasdetectoren of vervangen van cellen behoort tot de activiteiten in het labo.

Verhuur

Verhuur op dagelijks of weekelijks tarief van:
- Elektrolastoestellen (druk)
- Elektrolastoestellen (afvoer)


Studie- uitvoeringsbureau

VigotecAkatherm beschikt over een uitgebreid team dat betrokken is bij de studie en calculatie van projecten. Deze studie is onontbeerlijk omdat de producten complex en de toepassingen veeleisend zijn.
De aannemer heeft veel baat bij deze manier van werken omdat wij kunnen voorzien in een complete studie met plannen wanneer de bestelling wordt geplaatst.
Naast de studie organiseren wij ook opleidingen voor een correcte installatie en onderhoud, zowel intern als bij u op de werf.

Calculatie maatwerkafdeling

In ons atelier werken ervaren vaklui op plooi- en lasbanken met alle mogelijke thermoplasten (PP, PVDF, HDPE,...) met als resultaat prefab constructies, gaswassers, lucht- en ventilatiekanalen, vetafscheiders, opvangbakken en dubbelwandige tanks. Ons ontwerpbureau denkt met u mee en kan advies verlenen omtrent de toepassingen en geschiktheid van materialen.